Koko yrityksen historia juontaa juurensa aina vuoteen 2002, jolloin jouduin luopumaan rakkaasta Joonas-koirastani sen äkillisen sairastumisen vuoksi.
Joonaksen tarkoitus oli tulla elämääni kertomaan näistä asioista ja niin surullista kuin sen poismeno olikin, olen vuosien varrella oppinut ymmärtämään sen lyhyeksi jääneen elämän tarkoitusta.

Joonaksen poismenon myötä, suruani helpottaakseni etsin kaikkea mahdollista tietoa siitä, että myös eläimillä on kuoleman jälkeen elämää. Tuona aikana Joonaksen läsnäolo tuntui todella voimakkaasti...ja tuntuu edelleen! Minut ohjattiin kaikkialle mihin tarkoitukseni olikin mennä ja kaikki oikea tieto tuli kuin salaa kohdalle.

 
Olen lukenut lukuisia kirjoja eläinkommunikaatiosta ja osallistunut kurssille ja odottanut ja toivonut, että löytäisin tuon kyvyn itsestäni, sillä jokaisessa ihmisessä se asuu, tiedostamattomana.

Monien värikkäiden vaiheiden kautta löysin tietoa ja tapasin henkilöitä, jotka omaavat tämän kyvyn. Eräänä iltana jostain ihmeellisestä syystä minulle tuli tarve kokeilla samaa itse ja eipä muuta kuin tuumasta toimeen.
Moni saattaa pitää koko ajatusta aivan hulluna, mutta ensimmäinen viesti tuli juuri Joonakselta, tuolta toiselta puolelta...

Suuri seikkailu alkoi sinä päivänä ja sillä tiellä ollaan! Eläinten kanssa voi kommunikoida monilla tavoilla. Toiset saavat viestit mielikuvina, toiset kuulevat puheen. Minulle viestit tulevat monilla tavoilla, niihin yhdistyvät kuvat sekä tuntemukset, jotka pyrin pukemaan sanoiksi asiakkaalle.

Matka on alussa ja jo nyt monille olen voinut tuottaa iloa ja hyvää mieltä, tuoden viestejä eläinystäviltä, eläviltä ja henkimaalimaan siirtyneiltä.

 
Joonas oli paras ystäväni ja suurin opettajani ja se poistui rinnaltani aivan liian nopeasti. Sillä oli suurempi vaikutus elämääni kuin koskaan olisin uskonut!

Tänäpäivänä Joonas on tullut takaisin, se elää samassa huushollissa kanssamme ja on nimeltään Hannes ja rodultaan "kirjava Cottoni".


 
Eläinlapsia perheeseen kuuluu tällähetkellä seitsemän. Neljä koiruutta Hannes, Aku ja Alexa-Espanjankoira sekä Akun tytär Lotta. Angel-heppa ja Leylan poika Leyla's Charming Prince eli Prince. (suureksi suruksemme Princen mamma Leyla siirtyi hevosten enkelikuoroon Princen ollessa vasta 4kk vanha)ja vanha herra Candy Boy entinen vaunuhevonen. Viereisessä kuvassa Maiccu ja parturoitu Hannes.