YLEISET ELÄINKOMMUNIKOINTI -JA HEALING KURSSIN PERUUTUSEHDOT

Kirjallinen ilmoittautuminen Eläinkommunikointikurssille on sitova. Eläinkommunikointikurssille ilmoittautuminen on vahvistettu, kun osallistujalle lähetetään kirjallinen vastaus sähköpostilla ja näin ollen varataan paikka kurssille. Ilmoittautumisen jälkeen kurssille osallistumista ei voi enää peruuttaa kuluitta.
Peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti osoitteeseen: maiccu@animalstalk.fi

Peruutuskulut
Yli kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan peruutuskuluina kyseisen kurssin erikseen ilmoitettu varausmaksu, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Alle kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan puolet kurssin hinnasta. Mikäli kurssille ilmoittautunut henkilö ei saavu kurssille eikä ole tehnyt kirjallista peruutusta ennen kurssin alkua tai hän keskeyttää kurssin, peritään häneltä koko kurssin hinta. Mahdolliset puuttuvat maksusuoritukset peritään jälkikäteen viivästykorkoineen.

Mikäli ilmoittautunut on estynyt osallistumaan kurssille oman sairastumisen takia (lääkärintodistus) palautetaan mahdolliset maksusuoritukset. (Sairastumisesta ilmoitettava ennen koulutuksen alkua)

Huom. Varausmaksulaskun tai muun laskun maksamatta jättäminen ei automaattisesti poista ilmoittautumista ja vapauta paikkaa, vaan peruutus on aina tehtävä kirjallisesti.

Koulutuksen peruuntuminen
Mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan Animals Talk Tmi:stä johtuvista syistä, osallistujalle tarjotaan mahdollisuutta siirtää osallistumisensa lisäkuluitta seuraaviin tai muille kursseille, tai vaihtoehtoisesti Animals Talk Tmi palauttaa kaikki osallistujan maksamat maksut kokonaisuudessaan maksajalle.

Ehdot päivitetty: 15.1.2012 Animals Talk Tmi