Leylas's Legacy!

Olen miettinyt viimeisten viikkojen aikana, mitä Leyla haluaisi minun seuraavaksi tekevän? Mikä on suunta johon minun pitäisi kulkea, minne kääntyä tässä risteyksessä? Miten elää ilman häntä, kuitenkin eläen täydesti ja tehden hänen muistostaan sen minkä hän ansaitsi. Vastaus on minulle melko selvä, Leyla haluaisi meidän tekevän työtä hevosten parissa aina tulevaisuudessa ja myös tässä hetkessä, kun se vielä tuntuu vaikealta.

Me kasvamme eniten silloin, kun kohtaamme asioita, jotka koskettavat meitä todella syvältä. Kun kipu on suurin, voimme ymmärtää sen merkityksen, kun emme jää siihen ja hae kivulta oikeutusta hukkua pimeyteen, olla tekemättä mitään. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että emme surisi tai itkisi menetettyä rakastamme.

Leyla antoi minun tutustua hevosiin uudelleen ja parempaa opettajaa ei kukaan voisi itselleen pyytää. Moni varmaan ajattelee, että noin täydellistä hevosta ei voi löytyä, mutta kaikki jotka Leylan tunsivat varmasti sanovat samaa. Tämä tamma oli harvinainen hevonen! Tässä onkin syytä riittävästi pohtimiseen, että entäs nyt? En ole ihan vielä saanut kaikkia ajatuksiani järjestykseen, mutta uskon, että hiljalleen löydän suuntaviivat sille, miten voisin Leylan viestiä viedä eteenpäin parhaiten. Ainakin kertoen ihmisille kuinka hevosesta voi saada kumppanin ja opettajan, kuinka avautua kuuntelemaan iäisyyksien viisautta, rakkauden täyteisiä sydämenlyöntejä ja tuntea lämmin hengitys kasvoilla, tuntematta pelkoa, vain suurta voimaa ja luottamusta!
 
Ajatuksia paremman huomisen puolesta!

Eläimistä kaunein, hevonen, jonka Jumala on meille ihmisille antanut tänne maan päälle opettamaan meille rakkautta, voimaa, luottamusta ja lempeyttä, josta meille ihmisille olisi niin paljon hyötyä, kun vain avautuisimme tietoisuudelle, nöyrtyisimme ja myöntäisimme, että emme todellakaan aina tiedä kaikkea kaikesta.

Minä tunnen, että Leylan poismenon myötä minulle itselleni on avautunut mahdollisuus kertoa ihmisille lisää hevosista ja siitä kuinka hevonen toivoisi tulevansa kohdelluksi. Minä tunnen senkin, että tuon kauniin uskomattoman viisaan olennon henki ja kyky ohjata minua seuraa jatkuvasti kaikkialle ja kertoo sen mitä voisin hevosten hyväksi tehdä.

voin ja minun pitää tehdä vieläkin enemmän. Olen ollut luomassa suuria projekteja ihmisille aivan tyhjästä hyvällä menestyksellä, nyt suunta on selkeästi muuttunut ja tulevaisuudessa muuttuu yhä enemmän eläinten suuntaan!

Toivoisin teidän kaikkien rakkaiden ystävieni ja teidän, jotka vain viivähdätte näillä sivuilla, käyttävän muutaman hetken näiden asioiden äärellä. Me voimme yhdessä tehdä tästä maailmasta kauniimman ja arvokkaamman paikan kaikille. Sinä voit vaikuttaa omassa elämässäsi, pienessäkin mittakaavassa. Näytä esimerkkiä, kuinka sinä esimerkiksi kohtelen omaa hevostasi tai eläimiäsi.

Auta minua auttamaan, pyydä minut yhteisöönne, seuraanne, koulullenne tai muualle kertomaan eläinten hyvinvoinnista.

== tämän sivun kauniit kuvat on ottanut valokuvaaja Sirpa Heikkilä ==