KUINKA TILAAN KOMMUNIKOINNIN, katso alla!

Kommunikoinnin hinta on normaalisti 95,- (sis.alv)

Hinta sisältää yhden eläimen kommunikoinnin ja seuraavista eläimistä lisätään laskuun 10,- € lisämaksu.

Kun haluat tilata kommunikoinnin eläimesi kanssa, lähetä meiliä
info@animalstalk.fi osoitteeseen.

Liitä mukaan eläimen tai eläimien valokuva, hänen / heidän nimensä ja ikänsä. Jos sinulla on eläimesi kanssa ongelma tai ongelmia, kerro niistä lyhyesti viestissäsi. Jos haluat liittää mukaan kysymysiä eläimellesi niin liitä vielä ne mukaan.

HUOM!
Muihin meiliosoittesiin lähetettyjä kommunikointitilauksia emme ota vastaa, kuten henkilökohtainen meili tai Facebook viestit.
 
PUHELIN TAI SKYPE TULKINTA

UUTTA 1.12.2014 ALKAEN

Maiccu aloittaa tulkintojen tekemisen myös puhelimen tai Skype palvelun kautta.
Palvelulle varataan aika sähköpostitse info@animalstalk.fi

Tämä palvelu on entistä tehokkaampaa ja asiakas saa tulkinnan nopeammalla aikataululla. Ajat pyritään varaamaan mahdollisimman pian sähköpostin saapumisen jälkeen.

MEILIIN OTSIKOKSI: PUHELINTULKINNAN VARAUS

Lähetä sähköpostissa lemmikkisi valokuva ja mahdolliset mieltä askarruttavat kysymykset.
Avaa itsellesi Skype liittymä tietokoneeseen ellei sinulla jo ole sitä ja muista laittaa mukaan Skype tilisi nimi.

PALVELUN HINTA:
95,- € (sis.alv)
Lasku lähetetään heti tulkinnan jälkeen sähköpostilla.

 
KUINKA TOIMIA?

KIRJALLISEN KOMMUNIKOINNIN TILAAMINEN

Lähetä meiliä info@animalstalk.fi osoitteeseen. Liitä mukaan eläimen tai eläimien valokuva, hänen / heidän nimensä ja ikänsä. Jos sinulla on eläimesi kanssa ongelma tai ongelmia, kerro niistä lyhyesti viestissäsi. Jos haluat liittää mukaan kysymysiä eläimellesi niin liitä vielä ne mukaan.

PUHELINTULKINNAN TILAAMINEN

Lähetä meiliä info@animalstalk.fi liitä mukaan lemmikkisi valokuva ja mahdolliset mieltä askarruttavat kysymykset.
Avaa itsellesi Skype liittymä tietokoneeseen ellei sinulla jo ole sitä ja muista laittaa mukaan Skype tilisi nimi.
Lasku lähetetään heti tulkinnan jälkeen sähköpostilla.


HUOM!
Muihin meiliosoittesiin lähetettyjä kommunikointitilauksia emme ota vastaan, kuten henkilökohtainen meili tai Facebook viestit.


 
JONOTUSLISTA!

Jonoon tuleminen ei vielä maksa mitään!

Hätätapauksissa (esim. KADONNUT ELÄIN) pyrimme aina toimimaan mahdollisimman nopeasti! Jos kyseessä on hätätapaus, mainitse se jo otsikkorivillä, ellen itse pysty heti auttamaan, ohjaan sinut esim. toiselle luotettavalle kommunikoijalle.


Ellet saa ensimmäiseen meiliisi vastausta viimeistään 2:n viikon kuluttua, laita uusi viesti, sillä välillä meilit saattavat hukkua.

Halauksin,
Maiccu

 
HINTA

HINTA

Yhden kommunikoinnin hinta on 95,- (sis.alv)

Hinta sisältää yhden eläimen kommunikoinnin ja seuraavista eläimistä lisätään laskuun 35,- € lisämaksu.

Yhden eläimen kanssa kommunikoimiseen menee aikaa tunnista kahteen, riippuen siitä miten paljon asiaa on.
Kommunikoinnin lähetän asiakkaalle joko sähköisesti tai perinteisesti, asiakkaan toiveen mukaan.

Virallinen lasku lähetetään meilillä kommunikoinnin mukana, maksuja ei oteta etukäteen vastaan.

 
Etiikkaa

Eettiset ohjeet

Vaikka eläinkommunikoinnissa ei ole mitään tarkkaan määriteltyä kaavaa ja jokainen löytää oman tapansa tehdä tätä työtä, on kuitenkin hyvä, että meillä on olemassa yhteiset yleisellä tasolla pätevät pelisäännöt. Tässä eettiset ohjeet, jonka mukaan itse toimin ja jonka mukaan jokaisen teistä tulee toimia tätä työtä tehdessänne.

Näiden eettisten sääntöjen tarkoitus on auttaa eläinkommunikoijia ylläpitämään hyvää ammattitaitoa ja korkeita eettisiä arvoja, kun tarjoamme palveluitamme ja apuamme niitä tarvitseville. Nämä säännöt auttavat meitä myös kun toimimme kollegoiden ja yleisön kanssa esim. luennoillamme. Osana tätä koulutusta on tärkeää, että noudatatte näitä eettisiä ohjeita tullaksesi sertifioiduksi kommunikoijaksi.

1. Kunnioitan ammattiani eläinkommunikoijana ja sitä kautta osoitan saman kunnioituksen, rakkauden sekä empaattisuuden asiakkailleni, heidän eläimilleen, kollegoilleni, oppilailleni ja jokaiselle jota työni kautta kosketan.

2. Kommunikoinnin kautta annan äänen eläimelle ja luon turvallisen hetken ja/tai ympäristön, jossa eläin voi välittää viestin sellaisena kuin se on.

3. On hyvin tärkeää, että jokaisen kommunikoinnin alkaessa on selvää, että eläimen oma ihminen on antanut luvan kommunikoinnille. Näin tulee olla myös tilanteessa, jossa kommunikointi tilataan lahjaksi kolmannelle osapuolelle.

4. Kommunikointia tilattaessa sairaalle eläimelle tai jos kyseessä on sairausepäily, on kommunikoijana tehtäväni AINA tehdä selväksi, että en tee diagnooseja tai määrää lääkehoitoja tai tee muutoksia olemassa oleviin lääkityksiin. Edellä mainituissa tapauksissa, ohjeistan aina asiakkaan kääntymään eläinlääkärin tai muun asiaan koulutuksen saaneen ammattilaisen puoleen.

5. On tärkeää ymmärtää, että joissain tapauksissa minulla saattaa olla eläimen tilanteeseen liittyvä oma henkilökohtainen mielipide. Oma mielipiteeni ei saa koskaan vaikuttaa kommunikaatioon ja se pitää erottaa siitä. Mainitsen erikseen asiakkaalle, kun kyseessä on mielipide eikä intuitio tai muutoin suoraan eläimeltä saatu viesti. Minulla ei ole koskaan oikeutta tuomita ihmistä, eläintä tai kommunikaatiossa esiin nousevaa tilannetta tai tapahtumaa.

6. Kunnioitan ihmisen ja eläimen yksityisyyttä enkä koskaan jaa mitään tietoa jota olen kommunikaation aikana saanut. Jos haluan jakaa informaatiota tietystä eläimestä opettajana tai tutkimustarkoituksessa, on asiakkaalta aina saatava lupa.

7. Vetäydyn kommunikaatiosta, jos tiedän, että en voi auttaa tai oma objektiivisuuteni tai arvokkuuteni kommunikoijana on vaarassa.

AnimalsTalk:n eettiset säännöt ovat laadittu ylläpitämään hyvää eläinkommunikoijan työtapaa sertifioitujen AnimalsTalk kommunikoijien kuin asiakkaidenkin parhaaksi.

© Maiccu Kostiainen