Miltä se tuntui, kun ensimmäistä kertaa sait yhteyden eläimeen, javain tiesit sydämessäsi, että tässä se on, en kuvittele sitä, tämä onaitoa tietoa...?

Se tuntui kuin kokonaan uusi maailma olisi auennut. Tunsin uskomattoman suurta iloa ja hämmästystä; tässäkö tämä on? En alkuunkaan uskonut onnistuneeni ja luulin että olin keksinyt kaikenomasta päästäni... Tieto jonka saan asiakkailtani kommunikoinnin jälkeen, joka vahvistaa sen mitä itse sain, tuntuu yhä ilahduttavalta, sydäntä lämmittävältäja myös hämmästyttävältä. Oikeastaan tein kommunikointeja aluksi kavereiden eläimille, joten ne olivat todella hauskoja. Saimme monet hyvät naurut, kun eläin yhtäkkiä paljasti ihmisestään joitakin uusia asioita. Kokonaisvaltaisesti ajatellen kommunikointi on ollut minulle väylä täydelliseen pyyteettömään rakkauteen. Henkisissä asioissa on usein niin paljon informaatiota ja on erilaisia opettajia, joista on vaikea valita ja välillä tuntuu että eksyy omasta tarkoituksestaan ja omalta polultaan. Eläinten kanssa kaikki on toisin, ne eivät koskaan teeskentele, kaikki informaatio tulee suodattamattomana, juuri sellaisena kuin sen pitääkin. Kun saan yhteyden eläimeen joka alkaa kertoa elämästään, tuntemuksistaan jne. niin sellaisina hetkinä tiedän todellakin olevani tarkoituksessani ja kaikki muu katoaa.
 
Näet varmasti eläimiä joita on kohdeltu kaltoin. Miten pidät sydämesiyhtenä kappaleena?

Kyllä, joskus niin käy. Minulle saattaa tulla asiakas, jonka eläin on hylätty, esimerkiksi koiratarhalle, ja nyt hän tahtoo tietää mitäkoiran "edellisessä" elämässä on tapahtunut. Tälläiset hetket ovataina täynnä rakkautta ja anteeksiantoa, anteeksiantoa kaikkea sitä kohtaan, mikä on jo ohi. Tämä työ on näyttänyt minulle ainakin sen, etteivät kyyneleet koskaan lopu... (Meillä on kotona Alexa-koira, jokaon pelastettu koiratarhalta Espanjasta. En ole koskaa nähnyt niin kiitollista eläintä.) Ehkä minun tapauksessani, tunnen eniten surua silloin, kun ihminen ottaa yhtyettä ja kertoo lemmikin kotona käyttäytyvän omituisesti ja kysyy "Mikä vikana?". -- Sillä useimmiten ihmiset eivät ymmärrä, että he itse ja vain he itse ovat laukaisseet hermostuneen käytöksen eläimessä. --Näin voi käydä esimerkiksi avioeron kohdalla, ja muissa elämän suurissa muutoksissa, kun eläintä ei huomioida millään tavalla, eikä kukaan kerro sille mitä oikein tapahtuu. Onneksi useat ihmiset ovat valmiita muuttamaan omaa käytöstään ja ovat jopa aidosti ilahtuneita, että tälläinen asia tulee esille. Olen luvannut itselleni olla niin rehellinen ihmisten kanssa kuin mahdollista. Jos he haluavat tietää, mitä eläin sanoo, sen he myös saavat tietää. Rehellisyys ja vilpitön halu auttaa eläimiä saamaan viestinsä perille ihmisilleen pitää minun sydämeni ehjänä. Teen parhaani enkä jätä asiakkaitani koskaan yksin eläinkommunikoinnin jälkeen. Olen halukas vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin, mitä kommunikoinnin jälkeen voi nousta esiin. Minulla on iso verkosto ympärilläni empaattisia, ammattitaitoisia ihmisiä, jotka ovat eksperttejä erilaisissa käytösongelmissa, jos niiden ratkaisemiseen ei pelkkä kommunikointi riitä.
 
Mitä eläinkommunikointi on?

Tähän kysymykseen minulla jo onkin pitkä vastaus sivuillani osiossa KOMMUNIKOINTI. Minulle eläinkommunikointi on aina ollut intuitiivista tuntemista. Kerron näistä tuntemuksista ihmisille niin selvällä suomella kuin mahdollista, jotta he tietävät, missä mennään. Aina kun alan "tulkata" eläinkommunikointisessiota, koetan ajatella, että ihminen, jonka kanssa puhun, ei ole aiheesta perillä, jotta tulee mahdollisimman selvästi selitettyä…. Ei missään nimessä mitään phychic & meedio nimityksiä, mitä minuun tulee. En edes halua käyttää sanaa telepatia, se on ihan pelkkää hepreaa tavalliselle, eläimistä kiinnostuneelle, ihmiselle, joita asiakkaanikin usein ovat.


 
Miten sinusta tuli eläinkommunikoija?

Minun tieni eläinkommunikoijaksi alkoi siitä hetkestä, kun Joonas (ensimmäinen koirani) kuoli. Se oli minulle äärettömän läheinen, oltiin kuin paita ja peppu, aina yhdessä kaikkialla. Joonas kuoli yllättäen 5-vuotiaana, samana viikonloppuna kun täytti 5 vuotta. Joonas kuoli sairauteen, josta ei koskaan saatu varmuutta, mutta se oli ilmeisesti ollut sillä jo jonkin aikaa, ennen kuin se alkoi oireilla, ja se tauti sen sitten joka tapauksessa vei. Tämä kokemus kaikessa suuressa surussaan opetti minulle oikeastaan enemmän kuin mikään muu elämässäni. Kaikkiin surullisiin menetyksiin ja muihinkin asioihin elämässä on ollut paljon helpompaa suhtautua ja päästä eteenpäin.

Tiedän sydämessäni, että Joonaksen poismenolle oli syynä se, että löydän eläinkommunikoinnin. Ei sitä kukaan voi tietenkään todistaa ja ihmiset voivat pitää minua hulluna, kun ajattelen näin. Asia joka kuitenkin voidaan todistaa on se, että ilman Joonaksen poismenoa en olisi koskaan alkanut näitä kiehtovia asioita tutkia! Löysin uskomattoman määrän tietoa eläinkommunikoinnista ja sain siitä ihmeellisestä maailmasta, joka eteeni avautui, lohtua suureen suruuni.

Itsekseni luin ja opiskelin, kävin kurssilla ja aloin harjoitella. Minulla oli uskomaton luottamus siihen, että pystyn tähän ja voin oppia kommunikoimaan eläinten kanssa, koska joku muukin on oppinut ennen minua.

Tämän seurauksena moni asia lapsuudesta on saanut ihan uuden merkityksen. Se, miten tärkeitä eläimet minulle olivat lapsena ja miten tärkeitä ne ovat tässä hetkessä, tänään. Muistan aikuisiältäkin hetkiä, jolloin olen "itkenyt koirien perään", tietäen että siinä elämäntilanteessa ei ole ollut mahdollista koiraa ottaa. Kaikki on kuitenkin tapahtunut kuin suuren käsikirjoituksen mukaan ja tässä sitä mennään. Jokainen päivä, jokainen asiakas, jokainen eläin opettaa uutta.