Eläinsuojelulinkit!

Karkurit
Linkki, josta löydät ohjeita miten toimia, kun löydät kadonneet eläimen tai kadotat omasi. Sivuilla paljon kuvia kadonneista eläimistä ja huostaan otetuista eläimistä.

TEAM ROKKA
Afrikassa on suuri tarve ammattilaistason koirapalveluille. Tästä johtuen Toni päätti aloittaa koirapalveluiden tuottamisen yleishyödyllisen, voittoa tavoittelemattoman organisaation Team Rokka ry:n
TEAM ROKKA kouluttaa koiria yhteistyössä Tansanian poliisin kanssa. Koirat etsivät norsunluuta ja sitä kautta salametsästjiä saadaan kiinni ja norsuja pelastetuksi nopeammin ja tehokkaammin. Tuethan Team Rokkaa!

SEY
Suomen eläinsuojeluyhdistys.

The Gentle Barn Gentle Barn Mission: To rescue, rehabilitate and give sanctuary to abused animals. Through the interaction with our animals people learn reverence for all life. Locates near Los Angeles and is a wonderful place, worth to sponsonr and visit if possible!

ANIMALIA
Eläinsuojeluliitto Animalia ry on Suomen johtava eläinsuojelujärjestö.

PEOPLE FOR THE ETHICAL TREATMENT OF ANIMALS
PETA, kansainvälinen eläinsuojeluorganisaatio!


 
Maicun suosikit!

LYMED OY Lymed Animal™ -tuotteet
Lymed Animal™ -tuotteet toimivat samalla toimintaperiaatteella kuin muutkin lääkinnällistekniset Lymed Sense™-tuotteet. Yksilöllisesti mittatilauksena valmistetut Lymed Animal™-lääkinnällistekniset tukivaatteet takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Lymed Animal™-tuotteet voidaan rakentaa kahdella eri tavalla: tasaisella tai progressiivisella paineella, käyttötarkoituksesta riippuen. Lymed Animal™ -lääkinnällisteknisiä tukivaatteita voidaan valmistaa mittatilaustyönä useimmille koti- ja hyötyeläimille kuten koirille ja hevosille. Lymed Animal™ tuotteiden käyttäjinä ovat esimerkiksi poliisikoirat ja -hevoset, avustaja- ja opaskoirat, haju- ja pelastuskoirat sekä urheilu- ja harrastuskoirat sekä -hevoset.

ELÄINTEN LUONTAISHOITAJA Anna Multanen Kärsiikö lemmikkisi allergioista, nivelongelmista, ruoansulatusongelmista tai muista vaivoista? Onko lemmikilläsi käytösongelmia tai sopeutumisvaikeuksia? Anna Multanen auttaa sinua, suosittelen lämpimästi!


ELÄINKOMMUNIKOINTI BLOGI
Sivusto, josta löytyy mieletön määrä käännöksiä kommunikoinneista sekä tietoa aiheesta jos jonkin moista!


NR HYPNO
Nina Ropen Hypnoterapia sivut.

Trainers Choice
Ammattitaitoista koirien kouluttamista sekä apua erilaisiin ongelmiin.